Webbshop

Välkommen till min lilla webbshop!

- Här kan du köpa mina böcker - 

              Webbshop

Lilla Lia Böckerna

EBONY

- En psykologisk thriller - 

Ebony Silver kommer till London för en nystart. Hon har blivit missförstådd, jagad och hatad för sina mediala förmågor som inte har ansetts som annat än en förbannelse. Hennes envishet och övertygelse lyckas ge henne en chans till vad som verkar vara hennes drömjobb på en tidningsredaktion, men hon måste börja på botten. Trevande mellan andras skitgöra börjar hon upptäcka underliga händelser som sker runtom henne. En våldsman har börjat återskapa gamla sagor på det mest grymma vis denne kan tänka sig.


Christopher Hart, en polis som får ansvaret för fallet, börjar se Ebonys oväntade talanger, och ett motvilligt samarbete spirar. Hur många offer finns det? Kommer denna nya relation avslöja hennes identitet? Vad ska Ebony ta sig till, när det enda som verkar leda dem rätt är hennes starka mediala förmåga?


Ebony kretsar kring en spännande brottsutredning, om valet mellan det onda och det goda, och förmågan att välja sin egen väg i livet.
OBS! FÖR TILLFÄLLET SÄLJS DENNA BOK EJ PÅ INTERNETSIDOR. UPPDATERAR NÄR DEN FINNS DÄR IGEN!


För att skaffa ditt ex av EBONY:


- Mejla mig lia_lundberg@outlook.com 

- Skicka dm till mig    

- Besök Akademibokhandeln "Blombergs" Umeå 
Det vore superroligt om du ville tagga mig på instagram @lialundberg och #EbonybyLia när du fått hem din kopia av Ebony.
Tack för din order <3
Läsares Recensioner:

"Jag har säkert läst boken nu 3-5ggr minst, varenda gång jag öppnat boken på nytt har jag fått ett ännu större perspektiv. Boken är både nervkittlande men samtidigt så utmanar Lia med sitt skrivande sökandet efter sin väg i livet och alla dess olika känslor som vi är så djupt formade utav (ex. barndom, umgänge, samhället etc.) och vad de känslorna försöker säga oss och hur vi kan lära oss genom känslor.
Med det sagt vill jag trycka på att om du inte läst boken, gör det!" -Robyn 

"En medryckande och spännande historia med sagodeckare-tema.

Huvudkaraktären Ebony är intressant, i ena stunden vill jag bara hålla om henne hårt och vagga henne.
I nästa vill jag ruska om henne för att hon är så avig och omedgörlig 😂 men samtidigt så är det ju det som gör Ebony just Ebony." - Bokdaling ( urklipp ur längre rec)

"En fängslande och annorlunda deckare som blandar medialt med kriminologi, älskade även den personliga kontakt som skapades mellan Ebony och polisen.
Det fick mig att sträckläsa boken och att ivrigt längta till en uppföljare." - Johanna

"Jag fastnade  direkt i storyn vilket inte är självklart..jag är lite kräsen så om jag inte fastnar ganska direkt så blir boken liggande. Nu fastnade jag på en gång och det bästa med hela storyn var att jag inte visste vart det skulle ta vägen. Ingenting påminde direkt om någonting jag läst förut vilket är underbart. Blandningen av spänning och djup gillar jag och att det fanns så mkt under ytan hela tiden som man anade och ville åt och som skapade intresse och nyfikenhet att läsa vidare. Skulle gärna läsa en uppföljare om det kom en sådan!" - Kerstin