Webbshop

Välkommen till min lilla webbshop!

- Här kan du köpa mina böcker - 

              Webbshop

Lilla Lia Böckerna

EBONY

- En psykologisk thriller - 

Ebony Silver kommer till London för en nystart. Hon har blivit missförstådd, jagad och hatad för sina mediala förmågor som inte har ansetts som annat än en förbannelse. Hennes envishet och övertygelse lyckas ge henne en chans till vad som verkar vara hennes drömjobb på en tidningsredaktion, men hon måste börja på botten. Trevande mellan andras skitgöra börjar hon upptäcka underliga händelser som sker runtom henne. En våldsman har börjat återskapa gamla sagor på det mest grymma vis denne kan tänka sig.


Christopher Hart, en polis som får ansvaret för fallet, börjar se Ebonys oväntade talanger, och ett motvilligt samarbete spirar. Hur många offer finns det? Kommer denna nya relation avslöja hennes identitet? Vad ska Ebony ta sig till, när det enda som verkar leda dem rätt är hennes starka mediala förmåga?


Ebony kretsar kring en spännande brottsutredning, om valet mellan det onda och det goda, och förmågan att välja sin egen väg i livet.

Denna bok beställs i nuläget lättast ifrån någon av dessa sidor. Tryck på knappen så länkas du direkt dit:


Det vore superroligt om du ville tagga mig på instagram @lialundberg och #EbonybyLia när du fått hem din kopia av Ebony.
Tack för din order <3